Been 5 years!  

onsdag 30. april 2014

Oh my gosh, tiden flyr!
Det har gått fem år siden sist jeg skrev noe her inne. Mye har skjedd siden sist.
10 april 2010 Jeg begynte å jobbe full tid for et privat firma som heter ULOBA.
Min tittel er BPA-rådgiver (BPA = brukerstyrt personlig assistent). Det er en flott jobb!
Gå og sjekk ut www.uloba.no og lese om det. :)

Jeg har også jobbet som manager for Elvis Tribute Artist Bjørn Lid. Stemmen hans er utrolig fantastisk her er en annen nettside verdt å sjekke ut. www.bjornlid.no
Bjørn kommer til å spille på Bluesfest I Ørskog, Norge siste helgen i mai.

Jeg skal prøve og bli bedre til å oppdatere bloggen min nå og da.
So long for now!

Oh my gosh, time flies?!
It's been 5 years since i last wrote something in here. A lot has happend since the last time.
April 10 2010 i started working full time for a private company called ULOBA.
My title is BPA-advisor (BPA=user-controlled personal assistant). It's a great job!
Go check out www.uloba.no and read about it. :)

I've also worked as a manager for an Elvis Tribute Artist named Bjørn Lid. His voice is incredibly awesome here's another website worth checking out. www.bjornlid.no
Bjørn is going to play at Bluesfest In Ørskog, Norway last weekend in may.

I'll try and be better to update my blog every now and then.
So long for now!

AddThis Social Bookmark Button


Tilbake på Fredrikstad Sykehus  

tirsdag 6. oktober 2009

Jaja... så gikk det nøyaktig 2 uker siden sist jeg var lagt inn på sykehuset. Våknet fredags morgen og gledet meg til å dra på Kjell Elvis show på Majorstuen i Gamle Byen (Fr.stad). Men så langt kom jeg ikke gett. Skjønte fort etter 1o minutter at her skjer det noe med kroppen min og *pang* så hadde jeg en sinnsyk migrene og kvalme fra helvetet. Det holdt på hele dagen og til slutt så ringer venninna mi til legevakta og de ber meg komme inn... og der ble jeg.. nå er det tirsdag kveld og jeg er fortsatt på sykehuset. Men denne gangen så har de faktisk gått litt inn for å finne ut hva som skjer, de tror litt mere på at det er migrena mi som forårsaker de hyppige kvalme anfallene som jeg har sliti med siden mai 2007. Så nå prøver i allefall nevrologen å finne ut hva forskjellige migrene medisin som kan hjelpe meg. Får i alle fall håpe at det finnes en løsning på dette sinnsyke kjøret med innleggelser i hytt og pine!!

Her er et bilde tatt på rommet mitt på sykehuset.. PS: husk det er ingen sminke på og håret ser IKKE ut.. hehe men det er nyvasket i allefall!! :)Takk og lov for at jeg har mobilt bredbånd jeg kan ta med meg over alt, så internet har jeg i allefall hatt tilgang til. Jeg har sitti å sett på The Vampier Diaries og Gossip Girl og selvsagt vært masse på Youtube og hørt på Elvis. ÅÅÅ også en ny fyr egentlig så han visst ikke så nye, men NY for meg hahaha.. Bjørn Lid, en fantastisk Elvis sanger "på alle måter" ikke nok med han synger sinnsykt bra.. han ser "bra" ut også!! Her kan dere høre selv. :)http://www.ilike.com/artist/Bj%C3%B8rn+Lid

Snakes!!

AddThis Social Bookmark Button


Kurs i Uloba  

onsdag 23. september 2009

I kveld har det vært siste kurskveld i Lederutvikling i Uloba. Det er alltid morsomt og utrolig informativt å dra på Uloba's kurs. Samtidig så treffer man jo igjen mennesker man har blitt litt kjent med i løpet av en viss tid også. Og kurslederne våre Terje og Bjørn er to helt fantastiske mennesker som deler med seg av sin erfaring med å ha personlige assistenter. Nå gleder jeg meg til Kurs II som også er obligatorisk, men det kommer sikkert ikke før til neste år. :)

Har også hatt et lite besøk av mormor i dag og det er alltid koselig. Hun er så søt, blomst fikk jeg også. :) Tusen takk mor!

AddThis Social Bookmark Button


Fredrikstad sykehus SUGER!!  

tirsdag 22. september 2009

Nå har jeg endelig kommet hjem fra Fr.stad Sykehus etter 5 sinnsykt "kalde" dager. Jeg tror aldri jeg har frysi så mye i hele mitt liv som jeg gjorde på sykehuset, jeg spurte flere ganger om de ikke kunne få satt på varmen men nei. Ikke hadde avd. B4 noen ekstra vifte ovner å sette inn på rommene til pasientene heller. Hva driver de med på Fr.Stad sykehus, tar livet av pasientene med kulde? Jeg tenker på alle de gamle menneskene som lå der og var alt for syke til å si i fra.. uff en skulle ikke tro at det var sånn i Helse Norge. De burde da i det minste ha råd til å fyre i fylkeskommunen??

Det var så deilig og komme hjem i går, hjem til mine kjære 3 kattepuser. De var jo selvsagt litt fornærma for jeg hadde jo tross alt ikke vært hjemme på 5 dager, så når jeg kom inn i gangen ville de ikke engang hilse på meg før de gikk ut. Men det tok ikke lang tid før de alle var inne igjen og ville ha masse kos og passet på å fortelle meg at de hadde savnet mamma'n sin noe helt forferdelig (det liker jeg å tro i allefall.. hehehe). Jeg tok noen fine bilder av Fluffy og Isis dagen før jeg ble lagt inn og her er de..


Lille prinsessa mi "Isis"


Her er min lille prins "Fluffy"

I dag kom min nye assistent på jobben med noen nydelige blomster hun plukket i hagen sin, er de ikke skjønne??

AddThis Social Bookmark Button


R.I.P Patrick Swayze  

tirsdag 15. september 2009

Så har det gått bort enda en fantastisk skuespiller. Patrick Swayze tapte kampen mot kreften og ble bare 57 år gammel. Swayze har spilt i en lang rekke storfilmer, men er kanskje best kjent for sin rolle som danseinstruktøren Johnny Castle i «Dirty Dancing» fra 1987, hvor han spilte mot Jennifer Grey's figur, tenåringen Frances «Baby» Houseman.
Han spilte også mot superstjernen Demi Moore i den Oscar-nominerte filmen «Ghost» i 1990.


AddThis Social Bookmark Button


Valgvake  

mandag 14. september 2009

Og så var valgvaken på god vei, vi nærmer oss vel snart slutten. Det er enda ikke avklart hvem som er vinner da siden alle stemmene ikke er ferdig tellt opp enda. Men det er jevent, de røde har 87 og de blå 82. Akkurat nå så er partilederne på vei til stortinget for en TV overføring.
ÅÅÅ så spennende valget er..
Nei nå må jeg hente noe eggerøre og laks... yummy..

We sneiks!!

AddThis Social Bookmark Button


Min plikt som Norsk statsborger...  

søndag 13. september 2009

I dag våknet jeg til en vindfull dag og bestemte meg for å benytte meg av muligheten til å stemme på vilket parti man vil skal ta over styringen av AS Norge. Jeg og assistenten min dro ned til Lisleby Samfunnshus for å avgi min stemme og jaggu måtte vi stå i kø. Det hadde jeg i allefall IKKE ventet, dørene åpnet kl 16:00 og 16:15 når vi ankom samfunnshuset så var det en lang kø. Så det var nok ikke bare jeg som ville benytte meg av muligheten til å stemme dagen før dagen..
Så jeg håper dere ALLE benytter dere av stemmeretten deres!! :)AddThis Social Bookmark Button


 

Design by Amanda @ Blogger Buster