Tilbake på Fredrikstad Sykehus  

tirsdag 6. oktober 2009

Jaja... så gikk det nøyaktig 2 uker siden sist jeg var lagt inn på sykehuset. Våknet fredags morgen og gledet meg til å dra på Kjell Elvis show på Majorstuen i Gamle Byen (Fr.stad). Men så langt kom jeg ikke gett. Skjønte fort etter 1o minutter at her skjer det noe med kroppen min og *pang* så hadde jeg en sinnsyk migrene og kvalme fra helvetet. Det holdt på hele dagen og til slutt så ringer venninna mi til legevakta og de ber meg komme inn... og der ble jeg.. nå er det tirsdag kveld og jeg er fortsatt på sykehuset. Men denne gangen så har de faktisk gått litt inn for å finne ut hva som skjer, de tror litt mere på at det er migrena mi som forårsaker de hyppige kvalme anfallene som jeg har sliti med siden mai 2007. Så nå prøver i allefall nevrologen å finne ut hva forskjellige migrene medisin som kan hjelpe meg. Får i alle fall håpe at det finnes en løsning på dette sinnsyke kjøret med innleggelser i hytt og pine!!

Her er et bilde tatt på rommet mitt på sykehuset.. PS: husk det er ingen sminke på og håret ser IKKE ut.. hehe men det er nyvasket i allefall!! :)



Takk og lov for at jeg har mobilt bredbånd jeg kan ta med meg over alt, så internet har jeg i allefall hatt tilgang til. Jeg har sitti å sett på The Vampier Diaries og Gossip Girl og selvsagt vært masse på Youtube og hørt på Elvis. ÅÅÅ også en ny fyr egentlig så han visst ikke så nye, men NY for meg hahaha.. Bjørn Lid, en fantastisk Elvis sanger "på alle måter" ikke nok med han synger sinnsykt bra.. han ser "bra" ut også!! Her kan dere høre selv. :)http://www.ilike.com/artist/Bj%C3%B8rn+Lid

Snakes!!

AddThis Social Bookmark Button


 

Design by Amanda @ Blogger Buster