Kurs i Uloba  

onsdag 23. september 2009

I kveld har det vært siste kurskveld i Lederutvikling i Uloba. Det er alltid morsomt og utrolig informativt å dra på Uloba's kurs. Samtidig så treffer man jo igjen mennesker man har blitt litt kjent med i løpet av en viss tid også. Og kurslederne våre Terje og Bjørn er to helt fantastiske mennesker som deler med seg av sin erfaring med å ha personlige assistenter. Nå gleder jeg meg til Kurs II som også er obligatorisk, men det kommer sikkert ikke før til neste år. :)

Har også hatt et lite besøk av mormor i dag og det er alltid koselig. Hun er så søt, blomst fikk jeg også. :) Tusen takk mor!

AddThis Social Bookmark Button


Fredrikstad sykehus SUGER!!  

tirsdag 22. september 2009

Nå har jeg endelig kommet hjem fra Fr.stad Sykehus etter 5 sinnsykt "kalde" dager. Jeg tror aldri jeg har frysi så mye i hele mitt liv som jeg gjorde på sykehuset, jeg spurte flere ganger om de ikke kunne få satt på varmen men nei. Ikke hadde avd. B4 noen ekstra vifte ovner å sette inn på rommene til pasientene heller. Hva driver de med på Fr.Stad sykehus, tar livet av pasientene med kulde? Jeg tenker på alle de gamle menneskene som lå der og var alt for syke til å si i fra.. uff en skulle ikke tro at det var sånn i Helse Norge. De burde da i det minste ha råd til å fyre i fylkeskommunen??

Det var så deilig og komme hjem i går, hjem til mine kjære 3 kattepuser. De var jo selvsagt litt fornærma for jeg hadde jo tross alt ikke vært hjemme på 5 dager, så når jeg kom inn i gangen ville de ikke engang hilse på meg før de gikk ut. Men det tok ikke lang tid før de alle var inne igjen og ville ha masse kos og passet på å fortelle meg at de hadde savnet mamma'n sin noe helt forferdelig (det liker jeg å tro i allefall.. hehehe). Jeg tok noen fine bilder av Fluffy og Isis dagen før jeg ble lagt inn og her er de..


Lille prinsessa mi "Isis"


Her er min lille prins "Fluffy"

I dag kom min nye assistent på jobben med noen nydelige blomster hun plukket i hagen sin, er de ikke skjønne??

AddThis Social Bookmark Button


R.I.P Patrick Swayze  

tirsdag 15. september 2009

Så har det gått bort enda en fantastisk skuespiller. Patrick Swayze tapte kampen mot kreften og ble bare 57 år gammel. Swayze har spilt i en lang rekke storfilmer, men er kanskje best kjent for sin rolle som danseinstruktøren Johnny Castle i «Dirty Dancing» fra 1987, hvor han spilte mot Jennifer Grey's figur, tenåringen Frances «Baby» Houseman.
Han spilte også mot superstjernen Demi Moore i den Oscar-nominerte filmen «Ghost» i 1990.


AddThis Social Bookmark Button


Valgvake  

mandag 14. september 2009

Og så var valgvaken på god vei, vi nærmer oss vel snart slutten. Det er enda ikke avklart hvem som er vinner da siden alle stemmene ikke er ferdig tellt opp enda. Men det er jevent, de røde har 87 og de blå 82. Akkurat nå så er partilederne på vei til stortinget for en TV overføring.
ÅÅÅ så spennende valget er..
Nei nå må jeg hente noe eggerøre og laks... yummy..

We sneiks!!

AddThis Social Bookmark Button


Min plikt som Norsk statsborger...  

søndag 13. september 2009

I dag våknet jeg til en vindfull dag og bestemte meg for å benytte meg av muligheten til å stemme på vilket parti man vil skal ta over styringen av AS Norge. Jeg og assistenten min dro ned til Lisleby Samfunnshus for å avgi min stemme og jaggu måtte vi stå i kø. Det hadde jeg i allefall IKKE ventet, dørene åpnet kl 16:00 og 16:15 når vi ankom samfunnshuset så var det en lang kø. Så det var nok ikke bare jeg som ville benytte meg av muligheten til å stemme dagen før dagen..
Så jeg håper dere ALLE benytter dere av stemmeretten deres!! :)



AddThis Social Bookmark Button


Fall and 9/11..  

lørdag 12. september 2009

We've had 2 beautiful days with sun and i hope it will last atleast through the whole weekend. I love the season we're now entering into... Fall... with air so crisp in the morning and the leaves changing color day by day untill it falls off the tree and ends up on the ground.
But we're not quite there yet, but soon, very soon.

It's 1:44am (norwegian time) and I just finished watching the movie "World Trade Center" gosh it's been 8 years since that horrific day 9/11-01 when the world stood still. I hope and pray that we will NEVER see that happen again. 9/11 will forever be embeded in our minds and hearts. My heart goes out to everyone that lost someone in the 9/11 attacks.

*Peace*

AddThis Social Bookmark Button


Weee I got a header and totally hooked on True Blood..  

søndag 6. september 2009

Hah I GOT IT.. I finally figured out how to change the header to one i've made myself. I just simply love it when things just have a way of popping into my head with a solution on how to "fix" stuff.. So i'm guess i'm not "that" blonde after all *hihihi*.

The past 2 weeks i've been totally hooked on the new HBO tv- serie True Blood, it's not on the tv here in Norway yet but i've seen it online. And it's GREAT, it has vampires, romance, comedy, suspense, sex, blood and HOT GUYS so basically it has what it takes to make me "LOVE" it. :P The Sookie Stackhouse Southern Vampire Mysteries is written by Charlain Harris it's 9 books so far and thats where the tv serie True Blood origins from.
Here is Vampire Eric Northman (Alexander Skarsgård)..mmmmm yummy yummy in my tummy!!!


Hmm I think I'll put book nr. 6 onto my mp3 player and go to bed! :)

Good night!

AddThis Social Bookmark Button


Playing with the new look..  

lørdag 5. september 2009

OK.. finally I found a great looking template for my blog. I've been sitting here playing around while listening to Sookie Stackhouse Southern Vampire Mysteries on my mp3 player. (really great books). My cat Fluffy has been of a great help as well trying to help me out by stepping all over my keyboard, here's a little picture of the rascal taken last summer. :)


Fluffy relaxing out on the deck...

I really hope i will get this template working properly the way i want it to be... we'll see how it goes. :)

AddThis Social Bookmark Button


 

Design by Amanda @ Blogger Buster